Archive for » July, 2018 «

July 30th, 2018 | Author:

Igår kom det äntligen, det efterlängtade regnet. Men inte tillräckligt för min smak. För min del hade det gärna fått vräka ner hela dagen och åskat minst hela tiden.

Jag älskar åskan!!!

Igår morse när det började mullra så smått satt jag i köket med min bok och kaffekopp, njöt av tystnaden (barnen sov). Ju mer det mullrade desto större blev mitt leende. Till slut kände jag mig som Jokern utan smink. 

Men tyvärr så slutade det alldeles för fort. Visst kom det lite på eftermiddagen också (då satt jag ute och njöt) men då var det långt långt borta och inte alls där jag ville att det skulle vara. 

Bara att konstatera.

Man är aldrig nöjd. ;)

Category: Småprat  | Leave a Comment
July 26th, 2018 | Author:

Man ska ju inte klaga säger alla men ändå är det just vad alla göra. Klagar alltså. På solen, på värmen, på sommaren, på vädret. Jag tror aldrig jag har hört så många skrika efter regn. Lite kul är det faktiskt även om jag är en av dem som klagar så det står härliga till. 

Jag är innerligt trött på värmen som är. Jag vill ha runt 25 grader. Tänk så härligt det skulle vara. Då skulle jag kunna röra mig utan att flyta bort, min yrsel skulle bli bättre, astman skulle bli bättre. Tänk att kunna gå en promenad utan att dö av värmeslag eller astman som kväver en på luft.

Jag vill ha regn. Nu nu nu!

Category: Småprat  | Tags: , , ,  | Leave a Comment