Thursday, June 11th, 2009 | Author:

Igår var det EFIT och den här gången skulle jag vara med. Men det blev en tråkig EFIT från mitt håll då min magkatarr slog till ordentligt dagen innan. Jag tillbringade med andra ord nästan hela dagen på soffan och tog mig inte utanför dörren mer än till dagis och grannen. Men det är smällar man får ta. Nu är det bättre igen – tur att det finns mediciner. Sen ska det väl vara slut med stressen nu hoppas jag.

Tags: Category: Babbel
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. lillamoren says:

    Så trasig med magevondt:-(
    Men fin engel du har i taket! God bedring.

Jag blir glad över ett litet avtryck

Anonyma kommentarer kommer inte att godkännas

Comments will be sent to the moderation queue.