Sunday, February 28th, 2010 | Author:

Går direkt på våra kommentarer.

1. Stop – Sibel
Melvins första kommentar: Vad tusan har hon på sig? Jag kan bara hålla med i den frågan. Färgen var snygg och passade hennes mörka färger men sen. Vad var det som var snyggt med den?
Låten var sådär men tror att den går vidare. Konstigt slut och dålig början – bättre i mitten.

2. Magisk Stjärna – Py Bäckman
Nej! Ungarna här hemma skrek Ozzy! Melvin fyllde även i med ett långt BUU. Jag gillar Pys texter och gillar det hon gjorde på 70-talet men det här var så dåligt att jag tom lämnade tv för att hämta lite vatten.

3. Human Frontier – Neo
Mika-kopia!!! Det var vi alla överrens om och det genom att bara se honom. När han sen öppnade munnen blev det nästan pinsamt. Jag behåller nog originalet som min favorit. Men låten var bra och kommer med all säkerhet gå vidare.

4. Thursdays – Lovestoned
Kläder bort. Låten sådär. Ingen superhit i mina öron. Kanske låter det bättre om jag inte tittar.

5. This is my life – Anna Bergendal
Nattklänningen är på men varför svarta tajts och converse till? Hade nog varit snyggare om hon varit barbent med ballerinaskor eller sandalpumps till. Jag har svårt för hennes röst och hade det redan under den korta vända hon gjorde i Idol. Vet inte varför men den är jobbig att lyssna på. Låten är lite trist i mina öron men blir säkert en radioplåga.

6. Jag vill om du vågar – Pernilla Wahlgren
Här har jag höra förväntningar. De uppfylls sådär. Bra röst som anligt och hon ser väldigt snygg ut. Texten var lätt att lära sig. Upptäckte det när jag la pussel under tiden den pågick och jag helt plötsligt sjöng med i refrängen. Går nog vidare.

7. Idiot – Noll Disciplin
Vi är alla överrens här hemma. Bästa låten ikväll! Melvin hänger på direkt och dansar, sjunger, klappar takten. Klädseln har jag väl inte så mycket att säga om mer än att den passar den imagen som de tänkt sig – skate/punk så där.

8. Hollow – Peter Jöback
Byt kläder! Tänk så snygg han hade varit i en vanlig svart tröja till istället för den där larviga jacka/kavaj/frack-saken. Älskar hans röst men tycker låten är lite trist. Hörs det att jag är lite trött på ballader? Men den kommer gå vidare.

Första röstningen: 1, 3, 6, 7 och 8 gissar jag på. Prickade in 4 av 5 och det är ju inte så illa.
Direkt till Globen: 8 – så paff jag blev när det blev 5:an istället.

Andra röstningen: Här måste 8 gå direkt till Globen. Hade rätt!
Nr 3 och 7 till andra chansen. En rätt och en fel. Tyvärr åkte 7 ut och 6 kom in istället.

Nästa vecka är det dags för andra chansen och av dem som är där så håller jag nog på Pauline och sen gillar ju jag Pain of Salvation.
Ses då så får vi se om jag får rätt. ;)

Tags: , Category: Babbel
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. mitha says:

    Ser vi tycker rätt lika om gårdagen=)

    Tack så mkt för tipset du gav inne hos mig…en sån är beställd nu!!!=)

    Allt bra med dig annars?

    KRAMAR till dig vännen

Jag blir glad över ett litet avtryck

Anonyma kommentarer kommer inte att godkännas

Comments will be sent to the moderation queue.