Monday, October 25th, 2010 | Author:

Nu är det dags. Jag har anmält mig till årets Julswapp för den kan jag inte leva utan. Jag försökte ett år för längesen men saknade det så mycket att jag alltid är med. Ett stående inslag kan man väl kalla mig. Eller kanske en inventarie. :)
Men det bjuder jag på. Jag älskar julen och att få min alldeles egna julkalender är underbart.
Sen att det faktiskt är lika kul att gå och shoppa, fundera och hitta saker till den person jag ska skicka till är ju inte fel.

Jag började faktiskt handla till den här kalendern redan på mellandagsrean förra året. :) För det första så får man mer saker för de 350:- vi har att röra oss med. Sen är det ju bara bra om man hittar lite billigare saker att varva de dyrare med. Men ändå behålla kvaliten. Precis som det ska vara.

Länk till Julswappen hittar du till höger om du är intresserad. Ju fler vi blir desto roligare är det. Så jag hoppas vi blir många i år också.

Jag längtar redan efter att få veta vem jag ska skicka till. Få veta vad den personen har för små önskemål, vad personen föredrar osv.
Det blir ju lättare att shoppa då. Men på fredag ska jag till Ikea, får se om jag hittar något där också… Nu börjar ju alla mysiga julsaker komma upp i var och varannan affär. :)

Jag längtar. Gör du?

Tags: , Category: Babbel
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
 1. Anonymous says:

  Kul med julswappen!

  Hur är allt med dig nu för tiden då? Har saknat dig massa!

  Jag har ju ny blogg nu och jag vill inte lämna ut namn vem jag är här utan om du kommer inom mig så ska jag maila tillbaka om du inte förstår vem jag är då=)

  Vore kul att få fortsätta följa dig här inne!

  KRAMAR

Jag blir glad över ett litet avtryck

Anonyma kommentarer kommer inte att godkännas

Comments will be sent to the moderation queue.