Saturday, December 18th, 2010 | Author:

Jag som tänkte vara så duktig att uppdatera här varje dag vad jag får i mina fina paket av min hemliga tomtenissa. Men ibland vill man mycket och hinner lite.

Så idag får det bli en massa bilder på dagarna som gått. Eller i alla fall de första 15 dagarna för de bilderna har jag fixade. :) De övriga får jag försöka fixa till senare.

Först måste jag tacka min hemliga tomtenissa för allt fint och bra som jag fått. Jag kollar även på tjuvkikarna inne på julswapsbloggen. Men inte har jag sett något där ännu.
Jag ser att väldigt många av paketen är inlindade i papper från Barnens Hus men de finns på en hel del ställen (det har jag kollat upp) så jag får fortsätta fundera. Söka igenom alla presentationer som finns på
julswapsbloggen och kanske ta en runda till på allas bloggar för att se om jag hittar något.
Sen får jag nog ta och skriva upp alla och köra lite uteslutningsmetoden genom att stryka de som redan blivit hittade. :D
Mycket pyssel och funderande blir det. :)

Men över till alla bilder då. Vi börjar från allra första början…

Resten av bilderna kommer som sagt var senare. Och jag ska försöka vara duktigare de här sista dagarna. Jag jobbar bara en dag till och sen är det lov med barnen som gäller. Då kanske jag har lite mer tid. :)

Än en gång.

Tack så mycket för allt fint jag fått av min hemliga tomtenissa!

Kram Kram

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Jag blir glad över ett litet avtryck

Anonyma kommentarer kommer inte att godkännas

Comments will be sent to the moderation queue.