Thursday, August 11th, 2011 | Author:

Det var svaret jag fick på jobbet.
Visserligen hade jag redan ställt in mig på att det var just det svaret jag skulle få men ändå känns det lite trist.

Fast jag försöker tänka klart och tydligt på om det jobbet skulle vara det bästa för mig – just nu…
Ser jag klart på det så visst skulle jobbet passa mig perfekt men är tiden den bästa?

Nej!

Tiden är inte den bästa just nu.
Jag hade inte kunnat ge 100% på jobbet och det hade nog inte varit rättvist mot killen jag skulle jobba med.

Blomma från Lindesberg

Min höst är fullspäckad av möten, undersökningar, samtal, kurs osv.

På tisdag så börjar B gymnasiet, onsdag börjar jag en 20-veckorskurs genom Kompassen, torsdag börjar 3 pojkar skolan (9:an, 7:an o 1:an), 22:a är minsting tillbaka på dagis o sen är ruljangsen igång på riktigt.

From skolstart fram till sista september så är det: mina psykologbesök (nu tar vi hårda tag mot fobin), tandistider för både mig och barn, övernattning för W med skolan, 2 besök för minsting till talpedagog, dietistbesök för mig, tillväxtkontroll för M, jag väntar på tid för att göra en gastroskopi och en mammografi och sen tillkommer det föräldramöten (som det alltid är i början av terminen), föräldraråd på dagis och senare i höst en operation för mig.
Just ja, L ska på sin astmakontroll där någonstans också.

Puh, jag behöver andas lugnt nu när jag läser allt.

Nu ska jag försöka njuta av de sista lediga dagarna med barnen. Tyvärr så ser jag bara en massa måsten som ska göras… Andas lugnt var det…

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
6 Responses
 1. M i n d i says:

  Kram på dig vännen! <3

 2. Felicia says:

  Fin blogg och vilken underbar header! :)

 3. Helena says:

  Oj, jag tror inte ens jag riktigt hängde med på ALLT när jag läste…så det är mycket du har framför dig. Men verkar vara både roliga och nya saker. Läste på din viktsida att du ska operera dig. Tycker du var så himla duktig på egen hand och hoppas du känner inombords styrkan komma. Du är så himla duktig! :-) Och ovanpå det så förstår jag om det är massor du har inombords…jag vet ju inte vad som händer kring dig…men läser det du skriver och det låter ändå som lite av det mest jobbiga vänt och du har hittat något som fått dig starkare/gladare. Hoppas det är så! :-)
  Massor med kramar till dig vännen och du vet att har du tid eller lust att skriva mig en rad så skulle jag bli så glad. :-)

  Kramar!

 4. Michaela says:

  Hej! Allt bra med dig? Jättefin blogg! :) kram

 5. Kristin says:

  fin blogg! :)

 6. Elina says:

  din blogg är verkligen jättefin :) är allt bra med dig idag? :D

Jag blir glad över ett litet avtryck

Anonyma kommentarer kommer inte att godkännas

Comments will be sent to the moderation queue.