Friday, September 02nd, 2011 | Author:

Inte kan jag hålla med i melodin “bättre o bättre dag för dag”, här är det snarare värre o värre dag för dag.
Inatt har det inte blivit mycket sömn. Jag har hostat, nyst, snörvlat, det har varit för vamt, för kallt, jag har legat för lågt, jag har legat för högt osv osv.
Idag känner jag mig helt under ytan. Näsan är röd, ögonen har samma färg och hänger lite på halv svaj så där. Huvudet känns instoppat i bomull men ändå för litet. Halsen river lite (som tur är inte mer) och det värker i alla leder i kroppen, tom fotlederna.

Med andra ord – Tyck synd om mig!

Så idag blev det ingen kurs för min del. Jag ska ta min kaffekopp, bädda ner mig och försöka vila lite när barnen är utplacerade på sina ställen. Kanske kan jag lyckas slumra en liten stund så jag är trevlig när de kommer hem.

Men jag har hunnit med att ringa för att fråga om op. Det står mer om det på viktmonterbloggen om ni är nyfikna.

Soffan – here I come!

Tags: , Category: Babbel
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
2 Responses
  1. Regina says:

    Krya-på-sig vännen
    =)

  2. zara says:

    hejj, fin blogg, allt bra med dejj ? (:

Jag blir glad över ett litet avtryck

Anonyma kommentarer kommer inte att godkännas

Comments will be sent to the moderation queue.