Saturday, September 03rd, 2011 | Author:

Fast här står inte FF för det som ni kanske tror.
FF hemma hos mig står just nu för Förkylda Familjen!

Minsting var ju som sagt var förkyld och hemma med feber förra veckan. Igår började han snora igen. Själv upptäckte jag att jag även hade feber ovanpå allt annat, inte undra på att jag var så under isen. Idag är nästan bara alldeles för liten och det trycker över bihålorna.
M har börjat hosta han också, B kom upp och talade om att fått som jag ville – hon har ont i halsen. Men det var ju inte vad jag ville… Jag försökte ge bort min förkylning gratis igår men jag har ju min kvar så hon fuskade – hon tog bara en liten bit av den.
W kom hem från sin övernattning med skolan igår, superförkyld och nästan utan röst.
Så summan är att än så länge är det bara L och T som håller sig okej.

Jag hoppas vi är piggare till på måndag i alla fall. Vill ju inte missa för mycket av kursen.

Tags: , Category: Babbel
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. Hej!
    Det skulle vara supersnällt om du kunde gå in och rösta på hos här: http://www.nattstad.se/TereseBrodin?id=1859094

    (nr. 7)
    Tack på förhand, hoppas du får en bra dag :-)
    KRAM

Jag blir glad över ett litet avtryck

Anonyma kommentarer kommer inte att godkännas

Comments will be sent to the moderation queue.