Monday, September 05th, 2011 | Author:

Förra veckan fick jag en bok på posten av kära kussen.

Boken heter som ni ser “Jag älskar dig inte” av Christina Stielli.

Så här står det på baksidan:

Lotten har en familj, en man hon älskar högt och två barn hon sätter före allt annat. Definitivt före sig själv. Hon vet ju att äktenskap innebär kompromisser och vem skulle hon vara om hon inte såg till att familjen mådde bra? Men när Per en dag lämnar henne räcker inga kompromisser längre. Hela Lottens värld rasar samman: utan kärnfamiljen är hon ingen.

Vägen tillbaka är lång och smärtsam – men så småningom vaknar tanken på hämnd.

Jag älskar dig inte är en väl avlyssnad skildring inifrån ett äktenskap i kris. Med sälta och humor gestaltar Christina Stielli den mödosamma men ändå möjliga vägen tillbaka till ett eget liv.

Jag kan verkligen rekommendera alla att läsa den här boken. Jag började med den i lördags och läste ut den idag. Har haft svårt att lägga från mig boken.
Jag har skrattat, förbannat och gråtit till boken. Känner igen mig i mycket av hur jag själv kan tänka och bete mig (och hur jag har gjort innan jag satte ner foten och slutade vara dörrmatta).

Tack snälla kusinen för att du skickade boken till mig!Nyttigt att läsa även om jag är ute på andra sidan.

Tags: , Category: Böcker
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Jag blir glad över ett litet avtryck

Anonyma kommentarer kommer inte att godkännas

Comments will be sent to the moderation queue.