Tuesday, September 06th, 2011 | Author:

Bli en jag-sägare!
Göm dig inte bakom ord som man, visa, somliga, vi. Detta leder till att du blir bättre på att vara uppmärksam på dig själv, dina tankar och din vilja.

Det här är något som jag måste bli bättre på.
Jag. Jag. Jag!

I snart 23 år har jag varit mamma till mina egna barn och innan dess var jag “mamma” till mina syskon (blir lätt så när man är äldst).
Sedan jag var knappt 18 år gammal så har jag varit sambo med någon, hade ett uppehåll på 6 månader när jag var 19-20 år och sen nu det sista 1½ året har jag bott själv med barnen. De sista månaderna har jag varit officiellt singel.

Jag är inte bra på att säga JAG!
Jag måste bli bättre på det för att hitta vem jag är. Vem är jag när jag inte är mamma, sambo och allt annat som man är i ett förhållande/föräldraskap?

Det är nog dags att bli lite “ego” för min del. Att avsätta tid åt mig själv och faktiskt ta hjälp av de stora barnen att de kan hjälpa till att kolla de små 1-2 kvällar i veckan så jag får komma igång med träning osv igen.

Nu är det min tur att leva för JAG vill det.

Tags: Category: Må bra
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. Regina says:

    Bra initiativ…. och det är ju alltid bra med ett brett nätverk. Själv har jag inte nått dit ännu – kommer liksom i sista hand,( eller vill inte besvära andra). Men Du kanske kan sprida lite tips och inspiration.
    =)

Jag blir glad över ett litet avtryck

Anonyma kommentarer kommer inte att godkännas

Comments will be sent to the moderation queue.