Sunday, October 09th, 2011 | Author:

Idag var det vitt på taken när jag klev upp ur sängen. Frosten är här men jag hoppas att den inte stannar än.
Då jag cyklar med småttingarna på mornarna så vill jag inte att det ska bli för kallt än. Jag vill kunna cykla länge till utan alltför tjocka kläder på oss. Men det är väl bara en tidsfråga tills det blir de tjocka kläderna igen…

Nu klev ju inte jag upp så hemskt sent men ändå inte så tidigt som jag gör på vardagar så jag kan tänka mig att många kanske missade frosten. Jag vet att mina tjejer i alla fall gjorde det.
De tycker för övrigt att jag ska passa på att sova när jag är ledig från boysen men vad ska man göra när kroppen vaknar tidigt.
Idag sov jag i alla fall till nästan 7.
Sen låg jag och försökte somna om i 30 min men det var lönnlöst så jag läste. Så skönt att ligga och läsa en morgon utan att någon kommer in och frågar när vi ska gå ner. Eller att jag måste gå upp för att väcka boysen.
Tyvärr så klarade jag inte av att ligga kvar ens en timma innan rastlösheten satte in, så jag gick upp och fixade kaffe. Det var då jag såg frosten!

Förra helgen var det underbart väder och inte alls lika kallt som nu. Då fick jag med mig 3 pojkar på en liten promenad och jag passade på att ha kameran med mig.

Vi gick bara den lilla rundan som vi kallar OK-slingan. Men det räckte för dem och jag fick lite luft.

I övrigt så roar jag mig med att tvätta. Förstår inte hur mycket tvätt det blir på en vecka här hemma. Eller rättare sagt jag vet hur det blivit så mycket tvätt den här veckan – rummen har rensats på smutstvätt.
Tror jag har klarat av 12 maskiner tvätt nu men sen är jag klar. Nu får tjejerna ta över och tvätta sin tvätt. Tur att de är så stora så de gör det och jag slipper.

Imorgon är det ju åter till vardagen så jag ska passa på att lata mig resten av kvällen och hoppas på att det inte är frost när jag vaknar imorgon!

Tags: , , , Category: Babbel
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
9 Responses
 1. Linnea says:

  jättefina bilder :)

 2. Ebba says:

  Fina bilder du tar! Allt bra?

 3. Nisan says:

  Vad fina bilder!!

 4. bella says:

  diggar bilderna + headern
  En liten fråga bara, vilket språk är texten skriver på och vad betyder de? texten på headern alltså :)

 5. EMMACLUDDAN says:

  fina bilder!!!! :)

 6. Ida says:

  Supper fina bilder :D

 7. Linda says:

  Riktigt film blogg :) gillar den vintriga stilen & bilderna!

Jag blir glad över ett litet avtryck

Anonyma kommentarer kommer inte att godkännas

Comments will be sent to the moderation queue.