Wednesday, March 28th, 2012 | Author:

Min dator fick förhoppningsvis bara något hemskt virus i sig häromdagen – isådana fall första gången det händer.
I värsta fall så är det hårddisken som håller på att packa ihop sig och det vill jag inte att den ska göra. Som tur är så ligger alla mina foton osv på en extern hårddisk men det är ändå en hel del jag vill ha kvar som ligger på datorns hårddisk.
Tills att jag får tillbaka min kära dator (i vilket skick det än må vara) så snyltar jag på barnens laptop och konstaterar att jag vill ha en egen…
Jag får nu passa på att sitta här när de är i skolan. Med andra ord kan jag låna den utan att någon frågar när jag är klar, om jag har mycket kvar att göra eller att de har massor med viktiga saker att göra – just nu! ;)

Det härliga vårvädret verkar vara på väg att ta ett steg tillbaka. De hotar med regn idag och jag håller tummarna att det ska vänta till efter 14 i alla fall så jag hinner hämta hem från skola o dagis först.
Barnbarnet ska vara här idag också då han har feber och det blir till att packa in honom i vagnen om det regnar. Inte lika lätt med oss andra som får gå.

Till helgen har de “hotat” med snö.
Jag vill verkligen inte det. Nu kommer jag att vara barnledig i helgen och behöver inte gå utanför dörren om jag inte vill. Men ändå, så himla trist med snö igen. Men det är ju inte april än så det är väl mer eller mindre väntat. Tur att jag har kvar vinterkläder och skor till de små framme. Då slipper jag rota efter det i alla fall.

Imorgon är det en stor mötesdag för mig.
Håller mina tummar för att det ska gå som jag vill på alla mötena.
Då blir jag ett väldigt glatt Lillmonster.

Tags: , , , , Category: Babbel
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. Helena says:

    Hej! Så härligt det är att se lite livstecken från dig. <3 tänker på dig ofta och undrar vad du gör och hur du har det. Här är vi mitt i en flytt och usch så jobbigt det är. Vi flyttar inte långt som tur är utan bara en dörr bort i samma trappuppgång. Så det är skönt men det är ju mycket med det hela ändå.
    Sköt om dig och har du stunden och lusten över så får du gärna skicka mig ett mail eller något sånt. För jag är så nyfiken på hur du har det! :-) Kram Helena

Jag blir glad över ett litet avtryck

Anonyma kommentarer kommer inte att godkännas

Comments will be sent to the moderation queue.