Saturday, April 07th, 2012 | Author:

Så var det påsk igen. Tycker inte det var längesen som barnen hade sportlov och nu är det påsklov istället.
Även jag har fått ett litet påsklov. Började på min kurs i måndags och där har vi egentligen inga lov men vi fick lite extra ledigt på tisdag.
Sen åker barnen till exet på onsdag så då slipper jag gå upp tidigt för att lämna barn på dagis/fritids utan jag kan sova lite längre. Det skadar ju aldrig.

Idag har barnen fått leta efter sina påskägg. Även lilla barnbarnet fick leta lite även om vi la hans ägg fullt synligt.
S hjälpte mig att gömma vissa ägg och jisses så tre av ungarna letade. De fick inga ledtrådar alls mer än att de låg någonstans på nedervåningen.
Efter 10 min letande så fick de veta i vilken höjd de låg och efter ytterligare 10 min så fick de veta i vilket rum det låg i.
Stackars W letade i säkert 30 min innan han hittade sitt.
Fast jag tyckte det var jättekul och det gjorde även barnen.

Nackdelen höll på att bli när B hittade ett av äggen och barnbarnet såg det. Sen stod han och pekade vart det låg och vi fick avleda honom så han inte skulle visa vart det låg.

Jag har inte fått tillbaka min kära dator ännu men jag hoppas att den snart är fixad. Börjar sakna den då jag inte gillar att skriva på den här, tangenterna funkar inte som jag vill och då blir det jobbigt och irriterande att skriva. Därför blir det inte så mycket.

Men Glad Påsk i alla fall!!!

Tags: , , , Category: Babbel
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
One Response
  1. Helena says:

    Hej! Glad påsk! Hoppas du har det bra. <3 Kramar Helena

Jag blir glad över ett litet avtryck

Anonyma kommentarer kommer inte att godkännas

Comments will be sent to the moderation queue.