Sunday, April 08th, 2012 | Author:

Och då passar jag på att använda datorn. :)

Idag är det tvättstugan som står på schemat och jag har satt de stora killarna på att plocka bort all smutstvätt som finns i deras rum där uppe. Jag är en sån elak mamma att jag vägrar gå runt där uppe i deras rum och leta. De är ju ändå 13 o 15 år!

I övrigt tänkte jag släpa med småpojkarna (o några av de stora om de vill) ut på en promenad. Här innifrån ser det skönt ut i alla fall. Solen skiner och det ser inte ut att blåsa lika mycket som igår. Hoppas att det stämmer när jag kommer ut också.
Funderar på att låta kameran få följa med. Det var längesen den var med ut så det kan ju vara på tiden. Inte för att jag kan fixa in bilderna förräns min kära dator är tillbaka. Får nog ringa och fråga hur det går med den. Även om jag inte satt mycket vid den de sista månaderna så saknar jag den när den inte är hemma. Snacka om att man kan bli lite konstig och fäst vid underliga saker. Men jag tror inte jag är ensam om det.;)

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Jag blir glad över ett litet avtryck

Anonyma kommentarer kommer inte att godkännas

Comments will be sent to the moderation queue.