Thursday, December 27th, 2012 | Author:

Så var julen över för i år också och jag fick ihop den en en gång trots stress som gav mig magkatarr som hette duga.
I år var det mormorjul så jag hade barnbarnet med tillhörande moder och svärson här. Sen alla de andra barnen förutom näst äldsta, men det är jag van vid nu. Hon har inte riktigt den tiden längre med jobb och sambo.

Vi kollade Kalle, åt gott (men nog inte för mycket) och sen var det en lång väntan på paketutdelningen. Det var måååånga klappar (ca 90 men så var vi ju rätt många också) under granen kan jag lova. Men det var en lång väntan för de små/mindre.
Men efter en väntan så hojtade äldsta till de små att hon såg något utanför köksfönstret, tre pojkar snabbt upp på kökssoffan och spanade utåt. Sen såg de något…
Min minsting fick syn på en – tomte – och han var på väg mot våran dörr…..
Minstingen fick tokspel, flög ner på golvet och in under soffan.
Tomten kom in genom dörren och jag fick hjälp av B att dra fram minsting så han kunde sitta i mitt knä – långt ifrån tomten. Sen såg han att tomten inte var farlig så han lugnade ner sig.
Snälla som vi var mot tomten så behövde han bara dela ut ett paket var åt oss men det räckte nog.

Sen var det ett stort spelande hela kvällen och vi hade supertrevligt!
Tack mina snälla, gulliga barn, barnbarn och svärson för ett trevligt firande.

Min dator har för stunden dött eller något. Den har varit död i snart en månad nu och jag funderar på att försöka återuppliva den igen. Men samtidigt så vill jag köpa en ny burk. Är inte riktigt nöjd med det jag har nu för det har krånglat mycket sista halvåret och det är andra gången som den dör sen i somras. Men det är tur att killarna har sina som jag kan låna ibland.

Hoppas ni alla har haft en trevlig jul och att ni får ett riktigt
GOTT NYTT ÅR!!!!!!

Tags: , , Category: Babbel
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Jag blir glad över ett litet avtryck

Anonyma kommentarer kommer inte att godkännas

Comments will be sent to the moderation queue.