Thursday, January 10th, 2013 | Author:

Jag är så trött idag. Eller egentligen alla dagar nuförtiden. Men bara förmiddagarna för sen vaknar jag till liv med en liten svacka runt 17-tiden och sen är jag uppe till efter 12 och läser sen till 1.
Jag behöver verkligen komma isäng tidigare men det är oftast något att se på tv då och när barnen är vakna och hemma så är det lite svårare att komma åt tvn.
Jag kanske skulle börja göra som mina döttrar – kolla på serier på datorn.
Problemet är att jag inte riktigt fattar hur de gör…. Novis.
De får visa mig så får jag se om det är något för mig.

Igår började det den ny serie, Chicago Fire, som jag var tvungen att kolla in. Fick även B att kolla och jag tror hon också fastnade lite.
Först ville hon inte men jag lockade med brandmän och bara överkroppar… det fixade allt!
Men det kan nog bli något av den. Jag ger inte upp en serie i första taget utan måste i alla fall kolla ett par avsnitt.

Just nu har jag en massa olika serier som jag vill kolla in.
Vissa går på tv men krockar med andra och vissa har gått som jag då struntade i men nu ändå vill ge en chans.
Får se vad tiden utvisar.

********

Idag är det tvättdag igen. Men jag har faktiskt inte lika mycket tvätt som jag brukar. Tror det beror på att mina småpojkar börjar bli stora och smutsar inte ner sig lika mycket, men så har de ju overall osv på sig ute så det skyddar ju kläderna.
Men slita i tvättstugan ska jag göra ändå. Får försöka se fram emot när det är klart. Då kanske det känns lite mer lockande att slita där. *S*

Tags: , , Category: Babbel
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
Jag blir glad över ett litet avtryck

Anonyma kommentarer kommer inte att godkännas

Comments will be sent to the moderation queue.